Alfamark

Meistä

Alfamark – yhtiöiden liiketoiminta on rakennuttaminen – ja kiinteistöhankkeiden kehittäminen, rahoitus,- sijoitus,- sekä rakennusalaan liittyvät palvelut.

Yhtiön historia alkoi vuodesta 2013, jolloin yhtiön toiminta alkoi kehittymään rakennuttamisen ja aluekehittämisen suuntaan. Alfamark:n neuvottelun tuloksena solmittiin suomalaisen ja ruotsalaisen yhtiön välille yhteistyösopimuksen arvoltaan 200 miljoonaa euroa. Seuraavat vuodet olivat vahvan kasvun vuodet, jolloin yhtiö on hankkinut vakaan taloudellisen aseman ja aloittanut rakennushankkeita joko itsenäisesti tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yrittäjähenkisyys, vuosien kokemus ja vahva osaaminen kiinteistö-ja rakennusalalta sekä laaja kontaktiverkosto kuvaavat parhaiten toimintamme.

Olemme olleet mukana kehittämässä uusien yhtiöiden liiketoimintaa, joissa ollaan perustajajäsenenä, osakeomistajana ja rahoituskumppanina. Toiminnan tuloksena yhtiöitä on syntynyt ja toiminta kasvanut myös Suomen rajojen yli.

Vuonna 2020 yhtiössä toteutettiin konserniomainen yritysjärjestely ja sen tuloksena yhtiöiden toimikuva on tarkentunut. Alfamark Group Oy on konsernin pääyhtiö ja hallinnoi omistusyhtiöitä. Alfamark Oy toimii rahoittajana sekä omille yhtiöille, että tuottaa rahoituspalveluita, mm. factoringpalvelua yrityksille. 

Yhtiöiden pääkonttori sijaitsee osoitteessa: Kurjenkellontie 5 B, 00270 ESPOO